74
12.09.2014

78.BERGAMA KERMESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN 3.BERKSAV SATRANÇ TURNUVASI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

78. Uluslararası Bergama Kermesi etkinliklerin kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Satranç Turnuvası bu yıl da yoğun ilgi gördü. Minikler, Mini Minikler ve Yıldızlar olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlenen turnuvanın açılışını Berksav Yönetim Kurulu Başkanı Murat Tanol yaparak katılımcılara başarılar diledi.

Üç kategoride yapılan yarışmanın ödül törenine katılan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Miniklerin birincisi Kağan Sezer Atamer, Mini Miniklerin Birincisi Ekin Doruk Boza ve Yıldızların birincisi Abdullah Kocuklu’ya madalya ile birlikte Berksav’ın hediye satranç takımlarını takdim ederek ,tüm katılımcıları tebrik etti.

Berksav Yönetim Kurulu Başkanı Murat Tanol ve Berksav Yönetim Kurulu Üyesi Macit Gönlügür ve Halk Eğitim Müdürü Mustafa Tokatlı ise tüm katılımcılara madalya hediye etti. Berksav Başkanı Murat Tanol ,Satranç Turnuvasının düzenlenmesinde önemli katkısı olan Satranç Öğretmeni Burak Üstün ve Pınar Ulukan’a da teşekkür plaketi takdim etti.

Törenin sonunda Berksav Başkanı Murat Tanol Berksav’ın Kültür Sanat Gecesine şehir dışında olması nedeni ile katılamayan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’e kuruluşunun 25. yılı anısına Bergama’ya yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.