65
18.09.2013

2013 YILI BERKSAV KÜLTÜR VE SANAT ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE TAKDİM EDİLDİ.

Berksav’ın kuruluşundan günümüze kadar düzenli olarak takdim edilen Kültür ve Sanat Ödül Töreni BERKSAV’ın 24.yıldönümü gecesinde gerçekleşti.

2013 yılının Kültür Ödülü , Facebook Bergamalılar grubuna , grup adına kurucularından Sayın Dr.Önder Altuğ’a, İlçe Kaymakamı Sayın Uğur Kolsuz tarafından takdim edildi.

Sanat Ödülü ise, Bergama Amatör Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı (BEAFSAD)–Tarih Öğretmeni Sayın Levent Karacaoğlu’na, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Gönenç tarafından takdim edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Süter, ödül töreninde yaptığı konuşmasında bu yıl Kültür ve Sanat Ödüllerinin sahiplerinin belirlenmesindeki kriterleri şöyle açıkladı:

KÜLTÜR ÖDÜLÜ / FACEBOOK BERGAMALILAR GRUBU

Sosyal medyada kurulan ve üye sayısı 15000 ‘e ulaşan, Bergama’nın tarihine , kültürüne sahip çıkarak araştıran, Bergama’nın tanıtımına bu platformla büyük destek veren Facebook Bergamalılar grubu Yönetim Kurulumuzca Kültür ödülüne layık görülmüştür.

SANAT ÖDÜLÜ/LEVENT KARACAOĞLU

Bergama’da fotoğraf sanatının gelişmesini teşvik eden , Bergama’nın tanıtımına gerek yurt içinde gerekse yurt dışında açtığı sergilerle destek olan , Aydınlı olmasına rağmen bir Bergama sevdalısı olan, Atatürk heykeli ve bayrağın yapılanmasındaki projeyi başlatan ve bu konuda çırpınan, Levent Karacaoğlu Hocamıza, Yönetim kurulumuzca sanat ödülü layık görülmüştür.