60
20.09.2012

BERKSAV KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ COŞKUYLA KUTLADI.

Bergama’nın kurtuluşunun 90.yıldönümü ve Bergama Kültür ve Sanat Vakfı’nın kuruluşunun 23.yıldönümü nedeniyle düzenlenen “Kültür ve Sanat Gecesi” 14 Eylül 2012 ‘de Berksoy Otel’de kutlandı.İzmir’in tanınmış müzik grubu “Orkestra Albatros” eşliğinde coşkulu bir gece yaşandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Süter yaptığı açılış konuşmasında Berksav’ın faaliyetlerinden bahsederek, geçen 23 yılda BERKSAV’ın Bergama’nın kültür, sanat ve tarihi değerlerinin araştırılması ve tanıtılmasına yönelik çalışmalarla katkıda bulunduğunu ifade etti.

Yapılan hizmet ve görevlerin gönüllük esası ile gerçekleştirildiğini ifade ederek; kuruluşundan günümüze kadar görev yapan Yönetim Kurulu Başkanlarına ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek; ebediyete intikal eden Vakıf üyelerini rahmetle yad etti.

Geleneksel olarak Berksav’da Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanlarına takdim edilen plaket; 2009-2011 yılları arasında Vakıf Başkanlığı yapan Dr.İnsaf Fidan’a Berksav’ın kurucu başkanı Gürbüz Bagana tarafından takdim edildi.