36
23.09.2010

Dr.HASAN ERGÜL BAŞARI ÖDÜL TÖRENİ YUSUF PERİN ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİNDE GERÇEKLEŞTİ.

Berksav’ın onur üyesi Dr.Hasan Ergül’ün vasiyeti doğrultusunda her yıl üniversite sınavlarında 4 dalda en yüksek başarı puanı alan öğrencilere verilen “Başarı ödülü” bu yıl Yusuf Kemallettin Perin Anadolu Öğretmen Lisesinde yapılan törenle gerçekleşti.

Milli Eğitim Şube Müdürü Haluk Demirağ, Berksav Başkanı Dr.İnsaf Fidan, yönetim kurulu üyeleri, Ali İhsan Süter, Macit Gönlügür, Mustafa Pulcu, Mustafa Durmaz ‘ın okul Müdürleri Nuri Çiftçi ve Fikret Ali Parlas ile okul aile birliği üyelerinin, öğretmenler , öğrenciler ve basın mensuplarının katıldığı törende başarı ödülleri takdim edildi.

Berksav Başkanı Dr.İnsaf Fidan konuşmasında; çalışmaları ve faaliyet alanları hakkında bilgi vererek; Dr.Hasan Ergül’ün sağlığında verdiği başarı ödüllerinin vasiyeti doğrultusunda geleneksel hale geldiğini ve üniversite öğrencilerine burs verildiğini bildirdi.

Matematik Fen Dalında Jale Öz, Yabancı Dil alanında İrem Bekar,Türkçe-Sosyal alanda İrem Korkmaz,Türkçe-Matematik alanında Fatma Yelda Yelmen ‘e cumhuriyet altını ve başarı belgeleri Berksav Başkanı Dr.İnsaf Fidan ,Şube Müdürü Haluk Demirağ,Okul Müdürleri Nuri Çiftçi ve önceki Müdürleri Fikret Ali Parlas tarafından takdim edildi.

Törende Okul Müdürü Nuri Çiftçi Berksav Başkanı Dr.İnsaf Fidan'a çiçek takdim ederek teşekkür etti.